Doctor Who spinoffot villantottak a Comic-Conon

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 27.
  • Cooltúra
Link másolása
The War Between the Land and the Sea címmel készül a népszerű űr-"doktoros" sci-fi sorozat új mellékszála, amelyben egy óceánok mélyén szunnyadó ősi faj mászik elő a szárazföldre, és nem tetszését nyilvánítja ki a környezet jelenlegi állapotát megpillantva.

Csütörtökön rajtolt el a San Diego Comic-Con, a világ egyik legnagyobb képregényes eseménye, amelyen rengeteg alkotó képviselteti magát valamilyen formában. A rendezvényen gyakran kerülnek bejelentésre új filmek és sorozatok is, az "Into the Whoniverse" paneljében Russell T Davies, a Doctor Who sorozatok showrunnere és gyártásvezetője leplezte le a következő spinoff-jukat.

A The War Between the Land and the Sea a széria 1972-ben felbukkanó gonoszait, a tengeri ördögöket hozza vissza. Az óceánok mélyéről előbúvó ősi faj konfliktust kezdeményez az emberiséggel az óceánok jelenlegi állapota miatt. A krízis mértéke miatt a UNIT aktivizálja magát, így megindul a háború a tengerek és a szárazföld között, amit egy 5 részes sorozat formájában láthatunk.

A forgatást augusztusban kezdik, a főbb szereposztást Davies szintén bemutatta, olyan nevekkel kezdik a munkálatokat mint Russell Tovey (Viszály, Amerikai Horror Story 11. évad), Gugu Mbatha-Raw (Felszín, Loki), és a korábbi Doctor Who évadokból ismert Jemma Redgrave és Alexander Devrient.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...