Lenyűgöző cinematic trailert kapott a World of Warcraft: The War Within

  • Írta: szlav
  • 2024. július 27.
  • Videó
Link másolása
Már régen megszoktuk, hogy a Blizzard trailerei láttán rendre a padlón marad az állunk, ez pedig nincs másképp az új WoW-kiegészítő nagy, hivatalos előzetesénél sem. Indul a Worldsoul Saga első felvonása!

A pre-patch már szerdán élesedett, a jövő héten pedig megkezdődik az új expanziót felvezető eventsorozat is. Igen, újra nagy a mozgás a World of Warcraft körül, hiszen augusztusban új expanziót (szám szerint már a tizediket!) köszönthetnek Azeroth hősei. A háromrészes Worldsoul Saga első nagy felvonása, a The War Within a bolygófelszín alá hívja a veterán kalandorokat, egy olyan rejtett világba, ahol állandó harc dúl Azeroth sorsáért.

Ezt vezeti fel a kiegészítő cinematic trailere is, ami ismét a Blizzard-féle csúcsminőséget képviseli. A videóból korábban már láthattunk részleteket, most viszont egyben is megkaptuk a grandiózus felvezetést. Egymás mellett láthatjuk Khaz Algar frakcióinak képviselőit: egy Arathi harcost, egy Earthen kovácsot, egy Harronir boszorkányt, de szempillantást vethetünk Azj-Kahet sötét városára is, melyet a pókszerű Nerubok laknak. A trailert pedig az expanzió várható főgonosza, a régóta sötét terveket szövő Xal'atath zárja. Így kell megalapozni a hangulatot egy újabb nagy kalandhoz!

A World of Warcraft: The War Within augusztus 26-án érkezik, kizárólag PC-re. A prémium kiadások vásárlói 3 napos előnnyel vághatnak neki a fejlődésnek.

3.
3.
Extol
Elég nagy crashfest van mióta megvolt az update, ha beszélek egy árussal rettegnem kell hogy a windows asztalon találom magamat.
2.
2.
hedzsooo
Hat ez jo kis click-bait volt sajnos. Jo eg, mi a faxt muvelnek mar ezek is de tenyleg...?! XD
1.
1.
Dark_Temptation
hát ez közelében sincs a régi wow cinematicokhoz... amiót a kék hajú székek elfoglalták a blizzardot azóta valahogy nem visz rá a lélek hogy előfizessek. rip wow. it was great.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...