Mafia: Definitive Edition - hivatalosan is érkezik Game Pass-be

  • Írta: osan
  • 2024. július 31.
  • Akció
Link másolása
Két hét múlva már további kiadások nélkül élvezhetik a Game Pass-előfizetők az eredeti Mafia-játék felújított változatát, mely alatt a Mafia 3 motorja dübörög és melyben kibővített szkriptet, háttérsztorikat és extra átvezetőket is találhatunk.

2020-ban jelent meg a Mafia: Definitive Edition, 18 évvel az eredeti játék megjelenése után. A Mafia 3-mat is készítő Hangar 13 felelt az újrázásért és egy egészen korrekt kiadást sikerült letenniük az asztalra, ami egy remek lehetőség lehet olyan játékosok számára, akik még nem ismeretesek a szériával.

Ugyan a grafikai megoldások minősége vegyes lett, a harcrendszer pedig, nevesül a lövöldözés kissé erőtlennek hat – pont, mint a Mafia 3 esetében -, de már csak a történet és Lost Heaven (a játék helyszíne) hangulata miatt is érdemes adni egy próbát a pár órás kalandnak.

Most hivatalosan is bejelentették egy X-poszttal, hogy augusztus 13-án elérhetővé válik a játék a Game Pass katalógusában konzolon, PC-n és természetesen felhő alapú játékra is.

1.
1.
Viktor_The_Best
Na ez jo hir. Akkor lassan a masodik reszt is pakoljak bele a game pass-be, a harmadik senkit se erdekel. En jatszom amint a game pass-ben elerheto lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...