Super Monkey Ball Banana Rumble - erre számíthatunk még 2024-ben

  • Írta: osan
  • 2024. július 31.
  • Érdekesség
Link másolása
Bejelentették, hogy milyen bővítésekre számíthatunk még idén AiAi kalandjához, és jócskán el leszünk látva ingyenes, illetve fizetős tartalmakkal is. Szeptemberig tudjuk pontosan mikre számíthatunk majd, az utána érkezőket viszont még homály fedi.

Nem olyan rég jelent meg a Super Monkey Ball Banana Rumble, mellyel a Sega majdhogynem tökéletesen felélesztette az eredetileg Game Cube-ra készült játéksorozatát. Ugyan a játék teljesítménye, optimalizáltsága, a látványvilága és helyenként fizikája is hagy némi kívánni valót maga után, de bőven kárpótolnak minket a mesterien megtervezett pályák, a hangulatos co-op mód, a dizájn és a szerethető képességek.

Most hivatalosan is bejelentették, hogy milyen tartalmak érkeznek majd még idén a játékhoz: még ebben a hónapban új multis pályát kaptunk, tegnap pedig elérhetővé váltak a Sonic-univerzumból jól ismert karakterek, pontosabban Knuckles, Tails és Amy. Szeptemberben új multiplayer-mód érkezik, illetve karakterek szempontjából Axel és Beat érkezik majd, de egy Sega kosztüm csomagra is számíthatunk.

Az továbbra is rejtély maradt, hogy 2024 vége felé mivel készül még a kiadó, de az biztos, hogy számíthatunk valamire. A Super Monkey Ball Banana Rumble kizárólag Nintendo Switch-re elérhető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...