Suda51 és Shinji Mikami összefoghat a Killer7 kapcsán

  • Írta: pandaril
  • 2024. július 31.
  • Hír
Link másolása
Nemcsak a játék Complete Editionjéről beszéltek, és annak jelen generációs konzolokon való megjelenéséről, de a játék lehetséges folytatásáról is. Az egyetlen akadálynak az tűnik, hogy a két ikon valóban el akarja-e ezeket készíteni.

Suda51 játékai szinte egytől egyik kultstátusznak örvendenek a bizarr, már-már beteg világukkal, rendkívül látványos és stílusos játékmenetükkel, no meg azzal, hogy egy olyan éra szülöttei, amelyikre nosztalgiával emlékezünk vissza. Nem kivétel ez a 2005-ös Killer7, ahol a tolókocsis főszereplőnk mind a hét személyiségét, akik mind képzett bérgyilkosok, át tudja hozni a fizikai valóságba.

A Grasshooper Manufacture a Grasshooper Direct 2024 elnevezésű műsorában jelent meg Shinji Mikami is, akiről már korábban is tudtuk, hogy a stúdió egy másik remasterjén, a Shadows of the Damned: Hella Remastereden is dolgozik Suda51-el karöltve. A két játékkészítő a beszélgetés során kitért a Killer7-re, és megállapították, hogy mindketten szívesen készítenének a játékból egy Complete Editiont, ami a jelen generációs konzolokra is megjelenne.

Még ennél is tovább mentek, és Suda51 kilátásba helyezte, hogy kaphatna a játék egy folytatást is. Hogy Killer11, vagy Killer7: Beyond, vagy valami más alcímmel lenne megáldva az alkotás, azt egyelőre még ő sem tudja, de egy biztos: Shinji Mikami leszögezte, hogy az egész azon múlik, hogy Suda51 valóban el akarja-e ezeket készíteni. A Complete Edition, ami számos eredeti koncepciót visszaállítanak a játékba, szinte készpénznek vehető, ha a két japán úriemberen múlik, a folytatás viszont már bonyolultabb kérdés.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...