Szűkítették a Dragon Age: The Veilguard megjelenési időablakát

  • Írta: pandaril
  • 2024. július 31.
  • Hír
Link másolása
Pontos megjelenési dátumot egyelőre nem kaptunk, viszont egyre jobban körvonalazódik, hogy mikortól számíthatunk az EA szerepjátékára. Jobb lesz felkészülni és késő őszi megjelenésre.

A hivatalos bejelentés után kissé vegyes fogadtatásban részesült a Dragon Age-sorozat legújabb része, viszont ettől függetlenül rengetegen várják, hogy végre rávethessék magukat a BioWare játékára. Annyi biztos, hogy még az idén megjelenik, sőt az is biztos, hogy még az ősszel lehetőségünk lesz játszani vele. Viszont az EA legújabb pénzügyi jelentése alapján október 1-je előtt semmiképp sem.

A kiadó ugyanis a játékot a pénzügyi évük harmadik negyedévében adja ki, ami októberben indul majd. Hogy ezen belül pontosan mikorra várható a megjelenés, egyelőre kérdéses, de mivel őszi megjelenésről volt szó, így gyakorlatilag egy októberi vagy novemberi megjelenésről lehet csak szó. Na, nem, mintha nem láttunk volna már olyat, hogy egy játék megjelenését az előzetesen kommunikáltakhoz képest odébb tolják.

Ami biztos, hogy a Dragon Age: The Veilguard egy színes csapattal és rengeteg párbeszéddel érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...