Megállíthatatlan a Call of Duty: Black Ops 6 szivárgása

  • Írta: osan
  • 2024. augusztus 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy biztos, a Call of Duty: Black Ops 6 már valamiben megelőzte felmenőit, mégpedig a szivárgásokban. Az utóbbi időkben számos olyan tartalom látott napvilágot, melynek egyáltalán nem szabadott volna, az Activision pedig szinte tehetetlen az ügyben.

Teljes multiplayer meccsek YouTube-on, fel-felbukkanó streamek TikTokon és egy PlayStation 4-es változat is feltűnt online. A képességektől kezdve, a fegyvereken át a mozgásmechanikáig szinte minden napvilágot látott már a Black Ops 6-tal kapcsolatban, kivételt képez az egyjátékos kampány, illetve a zombimód is.

Az Activision természetesen próbálkozik a DMCA-csapásokkal, de jelenleg nem sokat érnek vele, hiszen erdőtűzként terjednek a tartalmak. Még a Warzone legújabb pályája, az Avalon is a nagyközönség elé tárult teljes valójában.

A hónap végén az Activision egy Call of Duty NEXT-műsort fog tartani, mely során valószínűleg a már kiszivárgott tartalmakat hivatalosan is bemutatják jobb minőségben. Kérdéses, hogy a játék megítélésén mennyit csorbítottak a szivárgások, vagy mennyire lesz befolyásoló tényező a játékosok szemében.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...