Újabb trailereken a Monster Hunter Wilds

  • Írta: pandaril
  • 2024. augusztus 7.
  • Hír
Link másolása
Közben pedig az is kiderült, hogy a Capcom többek között ezzel a játékkal készül az idei Gamescom műsorára, ahol több mint 60 helyen lehet kipróbálni a játék demóját.

Két újabb fegyvertípusról hullt le a lepel a mai napon, amelyekkel kedvünkre harcolhatunk a világot benépesítő szörnyek ellen a Monster Hunter Wildsban. Az egyik egy nehéz íj gépágyú, ami azon felül, hogy távolról képes sebezni a szörnyeket, automatikus védekezési funkcióval is bír, és számos lőszerfajta közül választhatunk majd vadászat közben. A másik fegyver egy érdekes szálfegyver, aminek nem a pengéje, hanem a belőle kirepülő óriási rovar lakója a lényeg. Ugyanis neki köszönhetően tudunk majd értékes buffokat szerezni harc közben, miközben debuffoljuk a szörnyeket.

Aki augusztus 21 és 25 között Kölnben járna, annak a Gamescom keretein belül még az is összejöhet, hogy kipróbálja a játékot,. A Capcom az idei jelenlétét ugyanis a Monster Hunter Wildsra építi, több mintr 60 helyszínen próbálhatják ki a jelenlévők a játék demóját. Természetesen ezen felül más, korábbi címek is tiszteletüket teszik majd a standokon, mint a második évébe lépett Street Fighter 6 vagy az idén megjelent Kunitsu-Gami: Path of the Goddess.

Megjelenési dátumot viszont továbbra sem kaptunk a szörnyvadász játékhoz, annyi biztos, hogy valamikor 2025-ben érkezik majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...