Jövőre jön a Chernobylite 2: Exclusion Zone

  • Írta: pandaril
  • 2024. augusztus 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A The Farm 51 bejelentette a népszerű játékuk folytatását, ami a nyílt világot vegyíti majd a túlélős-kraftolós játékmenettel és a nem lineáris történetvezetéssel.

A népszerűvé váló extraction shooter műfaj egyik legnevesebb képviselőjévé vált a Chernobylite, ami a stalker-élményt vegyíti egy, a küldetések között kibontakozó történettel és egy nyomasztó hangulatú világgal. A játék fejlesztői pedig most bejelentették, hogy készülőben van a folytatás Chernobylite 2: Exclusion Zone címen. Újdonság lesz a co-op küldetések megléte a kampány során, valamint a Planewalking nevű képesség, aminek hála menet közben válthatunk majd az egyes buildek között.

A új, 2025-ben érkező játék a tervek szerint minden téren többet és jobbat nyújt majd az első részhez képest, legyen szó akár a gyűjtögetésről, akár a nyílt világ felfedezéséről, vagy akár a nem lineáris történetvezetés során kibontakozó cselekményről. Pontos megjelenési dátumot egyelőre nem kaptunk, de biztos, hogy PC-re jelenik majd meg elsőként, és a játék Steam-oldalán már elérhető az egyébként kifejezetten baráti gépigény is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...