Kingdom Come: Deliverance 2 - jövőre csúszik a kaland

  • Írta: osan
  • 2024. augusztus 15.
  • Csúszás
Link másolása
A játék fejlesztői bejelentették, hogy sajnos nem kapjuk már meg ebben az évben a legújabb középkori kalandjukat, jövőre csúsztatják, de legalább egy pontos dátumot is mondtak, ami pont az eredeti játék élvfordulós hetére esik.

Ugyan a Kingdom Come: Deliverance 2 erre az évre volt beígérve, de sajnos a Warhorse PR-menedzsere, Tobi Stolz-Zwilling egy X-posztban bejelentette, hogy ez nem jött össze. Nagyon közel voltak az idei megjelenéshez, de a lehető legjobb minőségben szeretnék leszállítani a játékot, így inkább jövőre csúsztatják azt, az eredeti játék évfordulós hetére.

A Kingdom Come: Deliverance 2-ről egyébként a jövő héten, a Gamescom alkalmából nagyon sok újdonságra számíthatunk majd, mint egy 25 perces játékmenet-felvétel, de felfedik a gyűjtői kiadást és egyéb jóságok is várnak majd minket.

A Kingdom Come: Deliverance 2 tehát 2025. február 1-jén érkezik PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re.

2.
2.
Extol
Sajnos munka miatt már nem lesz rá időm. Talán majd egyszer
1.
1.
hedzsooo
Szerintem az a feb. 1 eppenseggel februar 11-e lesz majd egeszen pontosan! ;) https://www.facebook.com/photo/?fbid=1032919542167062&set=a.319832373475786

Atomkiraly lesz, ezt erdemes varni, nem ugy mint az uj Dragon Age-et! :D
Abbol minnel tobbet mutatnak, annal kevesbe ismerek ra meg nyomokban is az eredeti, maig is brillians, legelso cimado jatekra... -__-
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...