Lelőtték a Call of Duty: Modern Warfare Remastered új modját

  • Írta: pandaril
  • 2024. augusztus 16.
  • Gyászhír
Link másolása
A rajongói mod az eredeti, 2009-es Modern Warfare 2 minden tartalmát átültette volna a Call of Duty: Modern Warfare Remasteredbe, de egy nappal a megjelenés előtt az Activision lelövette a projektet.

Az első Modern Warfare-t sokan a mai napig a széria csúcsának tartják a reboot és az új részek ellenére is, nem is csoda, hogy 2016-ban a Remastered is elkészült a játékból. Viszont az Activision a régebbi részek felújítása és revitalizálása helyett az új epizódokra fókuszált, így a rajongók számára az eredeti Modern Warfare-trilógia másik két része csak régi formájában volt elérhető.

Egy lelkes modder csapat olyasmire vállalkozott, hogy átportolja a 2009-es Modern Warfare 2 minden tartalmát a Remasteredbe, és nemcsak az egyjátékos küldetéseket, de még a multis fejlődési rendszert és a Killstreakeket is. A mod bejelentése megugrasztotta a Remastered utáni érdeklődést is, és az egyik legkelendőbb játékká is vált Steamen. És aztán jött az Activision.

A kiadó egy nappal a tervezett augusztus 16-i megjelenés előtt küldött jogi nyilatkozatot a moddereknek, amelynek értelmében fel kellett hagyniuk a mod készítésével, és nem publikálhatták azt. A játékosok egyértelműen csalódottak voltak a hír hallatán, hisz a mod ígérete feltámasztotta volna hamvaiból a népszerű multit.

4.
4.
Lorthirash
persze hogy lelövik mert gyakorlatilag mindenki leszarná onnantól kezdve az újabb részeket.
Undorító amúgy az activision mert gyakorlatilag itt arról van szó hogy továbbra sem akarnak erőfeszítést tenni a fejlesztésbe hogy megérje az újabb részekkel játszani.
3.
3.
Br1sk
#2: Ilyen ez a pop szakma. Már a munka megkezdésekor is tudhatták hogy ez benne van a pakliban. Ezzel a konkrét játékkal kapcsolatban is volt már példa ilyenre hogy lelőtték a projectet (sm2) úgyhogy nem tudom mit vártak.
2.
2.
huster14
Én ezt sose fogom megérteni. Oké hogy jogilag mindenféle fullos ügyvéddel meg jogásszal lelövetnek egy mások által kreált projektet amire látszólag igenis van igény, de akkor miért nem alkalmazza az Activison ezeket a moddereket kárpótlásul a belefektetett több órányi munka miatt hogy mondjuk hivatalosan az Activison neve alatt jelenjen meg egy ilyen projekt? Nyomorult egy banda ez. Most tuti hogy mivel látták hogy a játékosok nagy része átment oda a jövőbe ők is ilyen projektekbe fognak befektetni, telibehugyozva a jószándékú modderek érdekeit és hogy nagyobbat kaszáljanak.
1.
1.
crytek
De rendesek voltak. Ez kb olyan mintha Bethesda majd megvárja amíg elkészül 6-10 év kemény ingyenes munkája és amikor már van release date a Skywindre lelövetik a picsába... Így kell ezt nem ám támogatni a népet ahol lehet, ami eltart minket ááááá
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...