Lonely Mountains: Snow Riders - sílécekre cserélik a bringát

  • Írta: JesusHun
  • 2024. augusztus 16.
  • Hír
Link másolása
4 évvel a remekül teljesítő BMX-es downhill játékuk után, a Megagon Industries havas tájakra helyezi a hegymenetes játékstílusát, ráadásul a kerékpárok helyett most sílécekkel száguldhatunk.

2019 végén jelent meg a Lonely Mountains: Downhill, ahol az egyszerű bringás játékban magaslati pontokról kellett lejutni különböző hegyvidékeken, ügyelve a természet által állított akadályokra. Játékukat egy évvel később egy fizetős DLC tovább duzzasztotta, amit bizonyos időközönként ingyenes kiegészítők követtek. A fejlesztők azóta is gondoskodnak a folyamatos friss tartalmakról, most éppen a 36. tematikus szezon zakatol, ami a retró játékok jegyében telik.

Mostani bejelentésükkel egy új sport felé vették az irányt, és ha ez nem lenne elég, többjátékos módot is ígér a bejelentéssel összekötött előzetesük. A Lonely Mountains: Snow Riders a síelés rejtelmeibe avatja be a játékosokat, a kétkerekű járművek helyett sílécekre pattanhatunk, és a csillogó havon szlalomozva még trükköket is el lehet sütni az ugratásoknál. Látszólag a játékot jellemző egyszerűség maradt, de itt most nem csak az idővel lehet megküzdeni a lesiklások alkalmával.

A jelek szerint még 2024-ben játszható lesz PC-n, és ha követi az elődjét, nagy eséllyel nem sokkal utána besiklik majd konzolokra is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...