Új trailert és gameplay videót kapott a Silent Hill 2 Remake

  • Írta: pandaril
  • 2024. augusztus 19.
  • Videó
Link másolása
A játék első szűk félóráját is megosztották a neten, így aki bizonytalan még a felújított verzióval kapcsolatban, annak érdemes lesz meglesnie, hogy mit tartogat majd a játék.

Kicsivel több mint két hónap várakozás van hátra, hogy végre játszhassunk a Bloober Team által jegyzett Silent Hill 2 Remake-kel, ami egyszerre igyekszik hű feldolgozása lenni az eredeti játéknak, mégis modernizálni azt nemcsak a látvány, de a zenei anyag terén is. Érdekesség, hogy a fejlesztésben részt vevő eredeti készítők voltak azok, akik sokkal több változtatást akartak eszközölni a játékon, míg a Bloober Team munkatársai ragaszkodtak az eredeti elemekhez.

Most a játék hivatalos oldalán megjelent egy történeti előzetes, ami röviden összefoglalja James történetének kezdetét. Pszichológiai thrillerhez méltón jumpscare-k nélkül igyekszik feszültséget teremteni az előzetes úgy a zenéjével, mint a kamerakezelésével, reméljük, hogy a játék is ilyen lesz!

Igazából ezt részben már most is megtudhatjuk, ha megnézzük a VGC által feltöltött 27 perces játékmeneti videót, ami a Silent Hill 2 Remake elejét tartalmazza. Már alig bírjuk kivárni az október 8-i megjelenést, amikoris PC-re és PlayStation 5-re is elérhetővé válik a játék!

7.
7.
Nothing
Összességében jól néz ki, csak ne lennének ennyire természetellenesen merevek a karakterek és unott, erőtlen a szinkron. Mintha az eredeti szövegkönyvet egy frissen alakult színtársulat próbálná el éppen, ami nem feltétlenül rossz, csak hiányzik belőle a OG profizmusa.
Bár talán igazságtalan az összevetés.

Én amúgy őszintén szorítok a sikerének, és remélem, a Konami tudja, mibe vágta a fejszéjét...
6.
6.
crytek
A hands on previewek jókat írnak ,de ez várható is volt a látottakból
Itt egy...

https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-08/19/438098_mkel0tsvdvpvfmcx_1000002086.jpg
5.
5.
Robilluma
Már nézem is mennyit kóstál a steelbook edition :D
Gameplay-t nem is nézek, nem játszottam az eredetivel így nem kell a spoiler.
3.
3.
crytek
Nektek nem szólt senki hogy szar lesz? :)
2.
2.
Shadowclaw891
Eddie-t nagyon eltalálták és sokkal jobban is nézz ki ez a trailer.
Már nagyon várom :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...