Egy hónap múlva érkezik PC-re a Final Fantasy XVI

  • Írta: szlav
  • 2024. augusztus 19.
  • Megjelenés
Link másolása
Eddig sem volt titok, hogy készül az eddig PlayStation 5-exkluzív Final Fantasy XVI PC-s portja, ma azonban lehullott a lepel a pontos dátumról. A PC-s verziónak egy látványos előzetes alapoz meg.

Tavaly nyáron jelent meg PlayStation 5-re a Final Fantasy XVI, a hatalmas múltra visszatekintő JRPG-sorozat legfrissebb számozott új epizódja. Clive Rosfield lehengerlő kalandja egy minden eddiginél grandiózusabb fantasy világba kalauzolt el bennünket, ahol a hadakozó királyságok mellett legendákba illő Eikonok és az őket irányító Dominantok borították lángokba az eget. Ebből a látványos lézershowból a PC-s előzetes is ad ízelítőt bőven.

Mert bizony beigazolódott az, ami eddig sem volt a világ legjobban féltett titka: PC-re költözik a Final Fantasy XVI - és nem is kell rá sokat várnunk! Szeptember 17-én kerül fel Steamre és az Epic Games Store-ra az összes DLC-vel megfejelt fullos kiadás, a játékot azonban már most kipróbálhatjátok. A demót ugyanis megtaláljátok az előbb említett áruházakban - ez arra is remek alkalmat nyújthat, hogy kipróbáljátok, hogyan fut majd a végleges verzió.

3.
3.
Csoki80
Ezzel a játékkal nagyon elkéstek...
2.
2.
Duka Zoltán
Nem az optimalizáció a baj, hanem tessék gépet venni. Nem hurkára vannak csinálva.
1.
1.
Extol
A gépigény az azért durván brutális. Egy 2-3 éves középkategóriás masinán már jó sok kompromisszumot kell kötni. Tessék még optimalizálni egy kicsit
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...