GC 2024: Bemutatkozott a Borderlands 4

  • Írta: szlav
  • 2024. augusztus 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Rögtön egy hatalmas bejelentéssel indított a Gamescom Opening Night Live műsora. Egy rövid, de annál látványosabb teaser leplezte le a Borderlands 4 érkezését, melyre nem is kell vészesen sokat várnunk.

Habár a mozikban nem aratott sikert a Borderlands, videojátékként nagyon is van okunk várni a folytatást. Geoff Keighley Kölnben a színpadra lépve nagy örömmel jelentette be, hogy igen, akadt még olyan cím, amely nem szivárgott ki a hivatalos leleplezés előtt. A 2K Games és a Gearbox Software már javában hegesztik a Borderlands 4-et, melynek megjelenése nincs is olyan vészesen távol.

A rövid, de annál látványosabb előzetes végén ugyanis a 2025-ös felirat tetszeleg, ekkor tervezik piacra dobni az agyament looter-shooter következő számozott epizódját PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re. Persze a pakliban benne van a csúszás lehetősége, de maradjunk optimisták!

  

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
Fooxfire
Miután szerencsétlen Francise meg lett erőszakolva a moziban, dobnak nekünk egy csontot. Egye fene kvittek vagyunk 2K
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...