GC 2024: Mozgásban a Lost Records: Bloom & Rage

Link másolása
Újabb részletek derültek ki a Lost Records: Bloom & Rage-ről. A Life is Strange és a Stranger Things keverékének tűnő játék hamisítatlan Don't Nod hangulatot kínál.

A játékmenetbe nyújt betekintést a Lost Records: Bloom & Rage új trailere. A Life is Strange és Tell Me Why játékokról ismert Don't Nod Entertainment legújabb alkotása négy legjobb barátnő történetét mutatja be, akikkel történt valami még a fiatalkorukban, valamikor a '90-es években. Felnőtt korukban pedig úgy tűnik, a múlt kísérteni fogja őket. A már említett Life is Strange, a Stranger Things és a Tudom mit tettél tavaly nyáron hangulatát ötvöző cím egy hamisítatlan Don't Nod-játék lesz, amiben egy elsőre hétköznapi szituáció valami nagyon rejtélyes és sötét fordulatot fog venni. A játékban természetesen a döntéseink mélyen befolyásolják majd az eseményeket és a játékmenetet.

A Lost Records: Bloom & Rage 2025-ben fog érkezni PC, Xbox Series X/S és Playstation 5 platformokra két részletben. Az első epizód február 18-án, a második március 18-án fog megjelenni.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...