GC 2024: Új traileren a No More Room in Hell 2

  • Írta: pandaril
  • 2024. augusztus 20.
  • Videó
Link másolása
A co-op túlélő játék folytatása még több akcióval és még több zombival kecsegtet, és természetesen a végleges halál lehetősége is visszatér. A pontos megjelenési dátum egyelőre rejtély.

A zombis játékokat feldobni egyre nehezebb. A co-op természetesen továbbra is egy tökéletes megoldás egy ilyen cím kapcsán, de a No More Room in Hell készítői tovább mentek, és a többszereplős játékukat feldobták egy permadeath mechanikával. Ez az apró változtatás nemcsak a játék hangulatára, de a játékmenetre is rányomta a bélyegét.

A bejelentett második rész pedig ezt a szép hagyományt követve érkezik majd, és a legújabb trailer alapján egy igazán komor hangulatú, véres és kihívásokkal teli élményt fog kínálni. Az egyetlen kérdés csak az, hogy mikor érkezik, mivel még évszámot sem kaptunk a videó során. PC-re biztosan megjelenik, erről árulkodik a játék Steam-oldala is, sőt ezalapján azt is tudni, hogy korai hozzáférésben indul majd a No More Room in Hell 2.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
crytek
Ilyenből jöhetne single player game is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...