GC 2024: Ismét megmutatta magát az ARC Raiders

  • Írta: szlav
  • 2024. augusztus 20.
  • Videó
Link másolása
Az első bemutatója óta sok átalakuláson esett át az Embark Studios játéka, úgy tűnik, hogy az Arc Raiders tónusát is komolyabbra vette az EA-veteránokból verbuvált csapat. A korai tesztkörre már jelentkezhetünk is.

Amikor 2021-ben bemutatkozott az ARC Raiders, egy viszonylag laza hangvételű, kizárólag PvE-re és kooperatív akcióra kihegyezett TPS-ről szólt a fáma. A vegyes visszajelzéseknek és a kimenekítős zsáner felemelkedésének köszönhetően azonban az Embark Studios is módosított az irányon, így az ARC Raiders már egy PvPvE stúlélő-akciójátékként kerül majd a boltokba.

A Gamescom nyitóünnepségén levetített előzetes pedig arról árulkodik, hogy a játék tónusa is sokat komolyodott - úgy tűnik, a pusztulásra ítélt világ lakói is megérezték a helyzetük súlyát. A rövid, gameplayt nem villantó előzetes végén megtudhattuk, hogy ősszel az Embark Studios korai tesztkörre hívja majd az érdeklődőket, a hivatalos megjelenésre pedig valamikor 2025-ben számíthatunk.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...