GC 2024: Októberben megjelenik a Starship Troopers: Extermination

Link másolása
Hivatalos megjelenési dátumot kapott Robert A. Heinlein klasszikus sci-fi regényéből, a Csillagközi invázióból készült új videójáték. A Starship Troopers: Extermination októberben fog érkezni.

A Helldivers 2 sikerének köszönhetően reneszánszát éli a military science-fiction műfaj, most pedig egy újabb címmel fog bővülni a zsáner, méghozzá egy igazi kuriózummal. Októberben ugyanis megjelenik a katonai sci-fi alappillérének számító regény, a Csillagközi invázió legújabb játékadaptációja, a Starship Troopers: Extermination. Az új játék Robert A. Heinlein könyvét ezúttal extraction shooter formában fogja feldolgozni, a trailer alapján pedig pörgős harcokra és 16 fős co-operativ játékmenetre számíthatunk az Offworld lövöldéjétől.

Bár 2005-ben már készült egy FPS a történetből, az inkább a Paul Verhoeven-féle erősen szatirikus film adaptációja volt. A mostani cím azonban a mű eredeti formáját jelentő regényhez áll közelebb, amiben nyoma sincs szatírának, Heinlein ugyanis a tökéletes, modern spártai katonaállamot álmodta meg, legalábbis ezzel a céllal írta meg könyvét.

A Starship Troopers: Extermination október 11-én fog megérkezni PC, Xbox Series X|S és Playstation 5 platformokra.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...