GC 2024: Újabb gameplay trailer érkezett a Farming Simulator 25-höz

Link másolása
Novemberben érkezik a mezőgazdász-szimulátor legújabb felvonása, a Farming Simulator 25. Addig viszont itt egy új trailer, ami bepillantást nyújt a játékmenetbe, amiben cuki állatkölykök is lesznek.

Újabb ízelítő érkezett a novemberben megjelenő Farming Simulator 25-höz. A friss trailer a mezőgazdász-szimulátor legújabb részének játékmenetébe nyújt betekintést, így megpillanthatjuk az atomcuki állatkölyköket, amik színesíteni fogják virtuális mezőgazdaságunkat. Az aranyos kisállatokon kívül azonban veszélyek is leselkedni fognak ránk tornádók formájában, amikkel jobb ha vigyázunk, ugyanis képesek átrendezni a környezetet, számunkra nem túl előnyös szempontból.

A Farming Simulator 25 november 12-én jelenik meg PC, Xbox Series X|S és Playstation 5 platformokra. Aki szeretné, az már előrendelheti, hogy néhány bónusz kontenttel gyarapodjon.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...