Itt a Visions of Mana utolsó előzetese

  • Írta: JesusHun
  • 2024. augusztus 22.
  • Hír
Link másolása
A Square Enix várva várt szerepjátékához múlt hónap végén került fel kipróbálható verzió a digitális térbe, és most kiadták az utolsó kedvcsináló előzetest a meseszerű kalandhoz, néhány új kép társaságában.

Négyévente kiválasztásra kerül egy személy, aki lelke feláldozásával biztosítja a Mana Fa belső egyensúlyának zavartalan működését, a mellé kijelölt illető feladata pedig az odajutás biztosítása lesz. Val, az éppen soros lélek őr Hinnával, gyerekkori barátjával nézi a fesztivált, amikor is a fiatal lányt jelölik meg a megtisztelő, ám sorsot megpecsételő feladatra, ami után együtt indulnak neki a küldetésnek.

Július végén végre befutott a játszható demó is, így aki szeretné, kipróbálhatja a játékot a hó végi megjelenés előtt. Az utolsó előzetesbe látható egy legendás kard, több változatos helyszín és sok érdekes karakter, betekintést enged a sztori fő cselekményszálába, és dramatikusan felteszi a kérdést: Vajon elképzelhető-e egy áldozatok nélküli jövő?

A Visions of Mana egy hét múlva, auguszutus 29-én fog megjelenni PC, Playstation 4, Playstation 5 és Xbox Series X|S platformokra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...