GC 2024: The First Berserker: Khazan - így fest majd a játékmenet

  • Írta: JesusHun
  • 2024. augusztus 22.
  • Hír
Link másolása
Most kicsit többet mutattak a Dungeon & Fighter univerzumban játszódó hardcore akció-szerepjáték két főellenségharcából, a 2025 elején érkező játék kemény ütközeteket és sok vért ígér.

Egy masszív szarvas/kecskeszörnyeteg elleni ütközetet csodálhatunk meg a Neople által fejlesztett akció-RPG-ben. Az elszabadult bestia nagy intenzitással és erővel szórja az iszonyatos erejű csapásokat, az összeütközés effektjei tűzijátékot megszégyenítő szikrákkal társulnak, és a videóból az is kiderül, az ellenségek a környezetüket is felhasználják majd a támadásaikhoz.

A második ütközetben már egy humán ellenfél látható, akinek gigantikus "svájci bicskája" egyaránt funkcionál távolsági és közelharci fegyverként, a lövések és az ütések mellett területi sebzést is képes előcsalni a buzogány-íjpuskából. A szörnyes csetepatétól eltérően kevésbé barbarisztikus fegyvereket vet be az irányítható karakter, a lándzsával felszerelt úriember precízebb mozdulatokkal használja szúrófegyverét.

A First Berserker PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re készül, és 2025 elejére várható a megjelenés, előtte pedig október 11 és 20 között zárt béta tesztet tartanak.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...