Bejelentették az EA Sports NHL 25-öt

  • Írta: pandaril
  • 2024. augusztus 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Ősszel már újra jégre léphetünk kedvenc csapatainkat irányítva, és az idén megjelenő sportjáték-sorozatok közül elsőként az NHL lépni meg elsőnek, hogy kihagyja a mókából az előző generációs gépeket.

Idén is visszatér az EA jégkorongos játéka, és a bejelentő videó alapján minden eddiginél részletesebb és realisztikusabb lesz a játékmenet. A korong vezetése és a csapatunk menedzselése is számos új mechanikát kap, ám nem kizárt, hogy a közeljövőben kapunk majd egy komolyabb betekintést a játékmenetbe, legalábbis az EA Sports többi sorozatából kiindulva.

Az NHL 25 egyik legjelentősebb újítása nem magában a játékban keresendő. Szokás azt mondani, hogy egy konzolgeneráció tényleges végét az jelenti, amikor az évente kiadott sportjátékok kihagyják a régebbi platformokat. Nos, az NHL már csak Xbox Series X/S és PlayStation 5 konzolokra jelenik majd meg a PC mellett. Megjelenés terén pedig már fix dátummal számolhatunk, 2024. október 4-én jelenik majd meg, igaz, a Deluxe Edition előrendelői számára a számos in-game bónuszon felül 7 napnyi korai hozzáférés is jár.

2.
2.
mojohnny
Sajnos tényleg nem, pedig milyen jó lenne már egy EA Sport-os NHL játék PC-re is. :( A régebbi részeket sokat nyúztam.
1.
1.
Grabowsky30+
Szerintem ez PC-re nem jön, sok sok éve nem jelenik már meg pc-re!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...