GC 2024: Megjelenési dátumot kapott a [REDACTED]

  • Írta: pandaril
  • 2024. augusztus 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A The Callisto Protocol roguelike spinoff játéka eredetileg Project Birdseye címen futott. Az izometrikus játékban az ismerős Black Iron börtönben küzdhetünk a túlélésért idén októbertől.

A Striking Distance Studios játéka, a The Callisto Protocol ugyan nem szerepelt olyan jól sem a kritikusoknál, sem pedig a kasszáknál, és ugyan ez negatívan hatott a csapatra is, ettől függetlenül nem engedték el teljesen a The Callisto Protocol világát. Tudni lehetett, hogy készül egy roguelike játék is ebben az univerzumban, bár ennél többet nem igazán tudtunk a készülő kalandról.

Az eddig Project Birdseye néven futó játék immár hivatalosan is a [REDACTED] név alatt szerepel, és a zsáner minden jegyét magán viseli a Black Iron börtön rémségeivel együtt. Megjelenési dátumot is kapott, a [REDACTED] október 31-től elérhető lesz PC-n, Xbox Series X/S-n és PlayStation 5-ön is.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...