GC 2024: Konzolokon 30 fps-sel futhat majd a Monster Hunter Wilds

  • Írta: pandaril
  • 2024. augusztus 22.
  • Hír
Link másolása
A Gamescom alkalmával kipróbálható demó alapján jutottak erre a megállapításra azok, akiknek volt szerencséjük kipróbálni a játékot, viszont ezt a teljesítményt stabilan hozza játék.

A Gamescom nemcsak a trailerekről szól, hanem a kölni helyszíni rendezvényekről is, és az ott kipróbálható demókról is. A Capcom is rengeteg állomással készült a rajongóknak, és természetesen az egyik, ha nem a legnagyobb érdeklődésnek örvendő játék a kínálatukból a jövőre érkező Monster Huntert Wilds.

A játékról már jó pár érdekességet megtudhattunk az elmúlt hetek során, és a demót kipróbálók még ennél is többet tapasztalhattak meg a játékból. Így "derült ki", hogy a Monster Hunter Wilds PlayStation 5-ön a jelek szerint csak 30 fps-sel fut, de azt nagyon stabilan hozza majd. A demót kipróbálók számára nem volt elérhető semmilyen teljesítmény orientált beállítás, elképzelhető, hogy a megjelenés utáni patch fogja meghozni a 60 fps-t.

A demót csak a Sony konzolján próbálhatták ki a jelenlévők, de nagyon valószínű, hogy a Microsoft gépén is hasonlóan fut majd. A Monster Hunter Wilds 2025-ben érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
crytek
Szegény szerencsétlen 60fps vagy semmi flotások...
1.
1.
Gorgon
Hát, ez nagyon rossz hír, mert PS-en akartam játszani. így muszáj lesz PC-n, hacsak nem ígérik be a 60 fps patchet belátható időn belül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...