GC 2024: Bemutatkozott a Heroes of Might and Magic: Olden Era

  • Írta: JesusHun
  • 2024. augusztus 23.
  • Hír
Link másolása
A franchise 30. évfordulója előtt érkezett a bejelentés, új Heroes-játékot lepleztek le, ami az első epizód elé kalauzolja a játékost, és az eddig fel nem fedezhető Jadame kontinensen fog játszódni.

A Heroes of Might and Magic nevet senkinek sem kell bemutatni, az egyik legmeghatározóbb stratégiai játék szériáról beszélünk, és az Ubisoft most újjáéleszti a franchise 30. évfordulója alkalmából. A kreatív döntés szerint előzményt kapunk majd, amivel azt szerették volna biztosítani, hogy az Unfrozen csapata friss, új, a saját lábain álló történettel rukkolhasson elő, ami külön is élvezhető akár az új játékosok számára is. A játékmenetet és a külsőt illetően a széria vitathatatlanul legjobb részéhez nyúltak alapul, a Heroes III ikonikus elemei – hexagonális mezők a harctéren – mellett a II. és V. rész is nyújtott némi inspirációt a fejlesztőknek.

Az újdonságok között lesz, hogy hősünk fejlesztésében szabadabb kezet kapunk, új rendszer szerint lehet majd képességeket és varázslatokat tanulni, lesznek frakció specifikus tulajdonságok, és az egy szettbe tartozó, összeillő artifactok bónuszt adnak. A varázslatok tanulása kevésbé lesz random mint annak idején, így biztosítva a buildek könnyebb kiépítésének lehetőségét. Az aréna módban randomizált opciókból választva lehet majd 1v1 csatákat vívni, de visszatér a sztori alapú kampány, az 1-8 személyes multi (akár randomizált pályákkal), és a pályaszerkesztő is.

A Heroes of Might and Magic: Olden Era 2025 második negyedévében érkezik majd PC-n korai hozzáférésbe.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

7.
7.
Belunt
Nagyon remélem, hogy nem viszik el nagyon a mobilhulladék irányba és méltó marad a régi fényéhez! remélem nem csak hivatkoznak a 2, 3 és 5-re inspiráció címén! a 3 legjobb darabja a sorozatnak, bár nekem mindegyik tetszett. A varázsiskolák és karakterfejlődés terén inspirálódhatnának a Heroes 4-ből is, mert ha valami, az nagyon jól sikerült ott.
Ha már előzmény, nem tűnik föl nekik, hogy a Heroes 4 óta csak előzmény van? Nem mintha zavarna, csak az hogy előzmény, annyira nem nagy szám.
6.
6.
Duka Zoltán
#4: Ja értem, hát akkor ideje gépet venni, október 10 én jönnek az intel procik. A 265kf et néztem ki ha nem lesz nagyon drága.
5.
5.
Ooorky
#4: Pfejj, HD edition...
Csak az eredeti!
4.
4.
mohaneji
#3: Ja tudom h nem volt , de lehetne szerintem legalábbis működne.
Egy 10éves nem gamer gépem régi i5 4gb ram ddr3 talan meg valami 3számjegyű gforce kártya .játékot nem
is telepítettem rá soha és nem is éreztem
szükségét alapból a gép nem is erre van tartva és nagyon ritkán van bekapcsolva , de a Heroes az a gyerekkorom meghatározó játéka volt mint sokaknak . max leszedem
a 3 hd-t nosztalgiából , az fixen fut :D
3.
3.
Duka Zoltán
Ez soha nem volt konzolos, ezután se lesz. Milyen géped van?
2.
2.
mohaneji
ezt szerintem meglehetne oldani kontrollerre kiosztott irányítassal konzolra , ha az AoE kenyelmes volt ez méginkább az lenne és akkor meg is venném de nem látom jelét
1.
1.
Parano1d
Nagyon remélem, hogy király lesz végre, magam részéről sosem fogom megbocsátani az Ubisoftnak, amit a szériával művelt, de ez ennyiből is ígéretesebbnek tűnik mint a korábbi produkciók.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...