GC 2024: Caravan SandWitch - trailerrel érkezett a megjelenési dátum

  • Írta: Luchiano
  • 2024. augusztus 24.
  • Hír
Link másolása
Igazán különleges látványvilága és hangulata lesz a Studio Plane Toast játékának, ezt a legújabb közzétett videó és a mellékelt képgalériánk is alaposan alátámasztja.

Elbűvölő látványvilágot alkottak a Caravan SandWitch alkotói, minden képkockára öröm ránézni, ha a játékmenet, történet is tudja hozni ezt a különlegességet, akkor biztosan remek órákat szerez majd a játékosoknak.

 

A narratíva során eltűnt testvérünket kell megtalálni egy poszt-apokaliptikus világban. Segítségünkre lesznek az út során megismert emberek (robotok), csoportok, akiknek mi is asszisztálhatunk különböző ügyes-bajos problémáik megoldásával. Fontos lesz a közlekedésben a multifunkciós furgonunk, de ha úgy tartja kedvünk akár gyalog is körülnézhetünk.

A játékban nem lesz harc, halál, és semmi nem sürget majd bennünket a történet felgöngyölítésében; a cél a kikapcsolódás, elmerülni a látványban, a közösségek megismerésében, a világ felfedezésében. Minden megtalált részlet segíthet testvérünk felkutatásában.

A fenti videóban adták hírül a készítők, hogy Caravan SandWitch szeptember 12-én érkezik PC-re, PS5-re és Nintendo Switchre, már nem kell sokat várni a kaland megkezdéséig.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...