Véres előzetesen a Terminator Zero

  • Írta: JesusHun
  • 2024. augusztus 25.
  • Cooltúra
Link másolása
A Netflix hó végén érkező, tizennyolc pluszos korosztályt célzó Terminator-animéjéhez befutott egy brutálisan véres és látványos trailer, amiben jól látszik, akcióból nem lesz hiány.

Múlt hónapban már írtunk a közelgő Terminator-animéről, ahol többek között az első előzetesről esett szó, most azonban kaptunk egy igazán ütős, véráztatta kedvcsinálót, amiben a sztori főbb karaktereiből is megjelennek néhányan. Az NSFW trailer közvetlenül az ítéletnap előtti időre koncentrál, ahol a jövőből visszatérő főszereplő azon igyekszik, hogy az ominózus nap ne következhessen be.

A Ghost in the Shellt is jegyző Production I.G igazán kitett magáért, lenyűgöző látványvilággal és elképesztő hangulattal töltötték meg az előzetest, és ez még 2 perc se volt az érkező nyolc epizódból. Az eddig látottak alapján nagyon úgy fest, az utóbbi idők közepes minőségű filmes, sorozatos és videójátékos próbálkozásai után az anime sorozattal végre ismét méltó helyére kerülhet a Terminator franchise. A biztató helyzetet tovább erősítendő, James Cameron a legnagyobb titkolózások közepette dolgozik saját projektjén, amiről az ég világon semmit se tudni.

A megjelenésre csupán 4 napot kell várnunk, a Terminator Zero augusztus 29-én érkezik a Netflix streaming szolgáltató filmes kínálatába.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...