Fall Guys - előzetest kapott a Scrapyard Stumble frissítés

  • Írta: JesusHun
  • 2024. szeptember 1.
  • Hír
Link másolása
A Mediatonic battle-royale platformerének új frissítéséhez érkezett egy vicces kis trailer, amiben az új pályák borogatható elemein és a fegyverként használható gumicsirkéken van a hangsúly.

A Fall Guys:Ultimate Knockout kiadói feladatait 2021-ben az Epic Games vette át a Devolver Digitaltól, 2022 nyarán pedig több minden történt a játék háza táján: Hátrahagyta az Ultimate Knockout alcímet, free to play modellre váltott, az ingame fizetőeszközt koronáról Show-Bucksra cserélték, és 50-ről 100-ra nőtt a passba elérhető szintek mennyisége. A masszív átalakításoknak köszönhetően a Steam-es játékosbázis pár hónapra megemelkedett, de sajnos azóta eddig nem látott mélységekbe jutott.

A pár nap múlva megjelenő Scrapyard Stumble frissítésben új pályák jönnek, rombolható lesz a környezet és hozzáadott fizikával dőlnek/potyognak majd a platformelemek. A felvehető fegyvereknek és kiegészítőknek hála már nem csak rángatni lehet egymást, a gumicsirkékkel jól nyakon lehet majd vágni az arra érdemes vetélytársakat, de a szeméttelep tematikájú update egyéb dolgokat is tartogat még.

Szeptember 3-án érkezik a frissítés PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S és Nintendo Switch konzolokra, valamint PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...