Astrobotanica - túlélés botanikus módra

  • Írta: Luchiano
  • 2024. szeptember 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Néhány nappal ezelőtt jelentették be a 300 ezer évvel ezelőtti Földön játszódó túlélő szimulátort, amit korábbi Dead Island és Dying Light fejlesztők hoznak el nekünk.

Újfajta megközelítéssel áltak a túlélő játékokhoz a Space Goblin Studio fejlesztői. Ezúttal nem igazán a harcról lesz szó, és nem is emberként kell életünkért küzdeni. A történet szerint 300 ezer évvel ezelőtt egy földönkívüli tudós a világűrt járva, magok, új növényi életformák kutatása közben a Földön ragad és minden tudását fel kell használnia, hogy haza tudjon térni a neandervölgyiek zord, idegen világából.

Steam-adatlap tanúsága szerint számos feladattal, kihívással hívogat a játék, figyelni kell a növénytermesztés apróságaira (öntözés, megfelelő tápanyag biztosítás), kísérletezhetünk szerek készítésével, hatásuk megismerésével, rá kell jönni, hogy lehet elkerülni vadállatokat. Találkozhatunk a helyiekkel, megpróbálhatunk kommunikálni velük, megismerni az életüket. A játékban a karakter küllemét, az otthonát, berendezéseit is testre szabhatjuk majd és a P.R.I.M.A.L. rendszer RPG-s elemekkel bővíti a lehetőségeket.

A megjelenésről nem osztottak meg pontos információt (2025-ben várható) és egyelőre úgy néz ki, hogy egyedül Steamen érhető majd el a játék.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...