Alien: Earth - megérkezett az első hivatalos teaser

  • Írta: JesusHun
  • 2024. szeptember 4.
  • Cooltúra
Link másolása
Egy egészen pindurka ízelítőt tettek ki a Noah Hawley rendezésében készülő Alien-előzménysorozathoz, amiben Ridley Scott lesz a társproducer, és jövőre érkezik a Hulu streamingplatformjára.

Rövidke kedvcsináló futott be az FX Networks hivatalos YouTube-csatornájára az Alien: Earth-höz, a mindössze negyed perces videó rendesen alapozza a hangulatot a közelgő előzménysorozathoz. A Noah Hawley (Fargo, Légió, Dr. Csont) rendezésében készülő alkotáshoz Ridley Scott is asszisztál, mint társproducer, és olyan neveket találhatunk a főbb szerepekben mint Sydney Chandler (Pistol), Alex Lawther (Az utolsó párbaj, Kódjátszma, Andor) vagy Timothy Olyphant (Fargo, Boba Fett könyve, Nyomás).

A cselekmény szerint körülbelül 3 évtizeddel az első Alien-film történései előtt egy rejtélyes űrhajó csapódik a Földbe, amit egy csapat katona talál meg, majd szembesülnek a végzetes felismeréssel, egy eddig soha nem tapasztalt fenyegetés érkezett a fedélzeten. Hawley egy korábban adott interjújában beszélt arról, hogy szeretné inkább az Alien és az Alien 2-ben látható retró-futurisztikus érzést visszaadni, mivel annyira nem jött be neki az újabb előzményfilmekben látható túlságosan is modern ábrázolás – annak fényében, hogy az Alien és Alien 2 ezeknek a jövőjében játszódik –, valahogy nem volt neki kerek a dolog. 

Az Alien: Earth valamikor 2025 első felében kerül fel a Hulu streaming oldalára, így a rettegés még kicsit várat magára.

5.
5.
hedzsooo
#4: Jo lenne ha nem ilyen szektas dolog lenne, mert azt a kepregenyek mellett a nem is olyan regen, tavaly megjelent 1ebkent faxantos alienes jatek is elotte mar. Meg nem kizart, hogy konyvben is volt mar, mondjuk az nekem meg kimaradt.

Remelem vmi ertelemes sztorit kapunk azert ehhez a sorozathoz is! Azert is irtam h onmagaban ez a teaser nem sokat er.
4.
4.
DragonBleacPiece
nem vagyok benne biztos h ez-e az ahol egy királynő került a Földre, és agyhullámokkal elterjeszt egy vallást ahol áldást jelent az alien beültetése az emberekbe.. nem lenne rossz mert k---vára unom az űrhajókon való menekülést
2.
2.
hedzsooo
Nesze semmi, fogd meg jol! :D
1.
1.
IgazságotFráternek
Akinek nem jött be az Alien:Romulus, ez után be fog.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...