4 millió eladott példánynál tart a Street Fighter 6

  • Írta: JesusHun
  • 2024. szeptember 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Alig múlt 1 éves a Capcom népszerű bunyós játékának legújabb része, az eladások máris átlépték a 4 milliót. A fejlesztőcsapat közösségi média oldalán köszönte meg a játékosoknak a hozzájárulásukat.

A Capcom a mai napon újabb infót adott a Street Fighter 6 eladásaival kapcsolatban, X-oldalukon nyilvánítottak köszönetet az évek óta hűségesen visszatérő, és a szériához újonnan csatlakozó játékosoknak. Az SF6 remekül muzsikál, a júliusi számok nem hazudnak, az első évben dupla annyit adtak el belőle, mint a Street Fighter 5-ből.

A Capcom elnöke, Haruhiro Tsujimoto elképzelései szerint úgy tervezték, hogy mire az összes támogatás és tartalom kifújt a játékhoz, szeretnék elérni a 10 milliós álomhatárt – Az SF5-ből végül 7 milliót tudtak eladni –, ami nem egy elrugaszkodott cél, tekintve hogy a bunyós szoftver még a tervezett életciklusa felénél se jár.

A második szezonban június végén érkezett M. Bison, akit a Street Figher III: New Generationben debütált Elena (2025 tél) és a Fatal Fury két vendégkaraktere, Terry (2024 ősz) és Mai (2025 tavasz) követ majd. A franchise történetében most történik ilyen először, hogy a számozott fő szériában más verekedős játékok karaktereit láthatjuk, így sokan kíváncsiak mennyire sikerül majd jól az adaptálásuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...