Mátol elérhető M. Bison a Street Fighter 6-ban

Link másolása
A feláras csomagot megvásárló játékosoknak már alapból elérhető az ikonikus gonosztevő, de némi kitartással más módon is megszerezhetjük. Egy külön trailert is kapott a karakter.

A tavalyi év egyik nagy slágerjátéka volt a Street Fighter 6, ami nemcsak megjelenéskor volt egy kellemesen tartalmas szórakozás, de azóta is folyamatosan bővítik, fejlesztik a játékot, igaz, az esetek többségében DLC karakterekkel. Ezek közül négyet kaptunk az első évben, azonban a játék hivatalosan is elkezdte a második évét, és hát kivel mással lehetne útjára indítani azt, mint egy megkerülhetetlen karakterrel.

Már tudhattuk egy ideje, hogy M. Bison visszatér, igaz, nem pont olyan formában, mint ahogyan emlékezhettünk rá. A karakter természetesen minden játékmódban elérhető lesz, kap egy saját küldetéssort is, és saját harcosunk is eltanulhatja ikonikus mozdulatait. M. Bison a Character és az Ultimate Pass vásárlóinak automatikusan elérhetővé válik, viszont ha ezeket nem vásároltuk meg, úgy 350 Fighter Coinra lesz szükségünk.

Természetesen kioldhatjuk vagy megvásárolhatjuk a karakter ikonikus kinézetét is a játékon belüli boltból. Hogy kivel bővül legközelebb a Street Fighter 6 karakterkínálata, egyelőre rejtély. A játék 2023. június 2-án jelent meg PC-re, Xbox one-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...