Dragon Ball: Sparking! Zero - érkeznek Majin Buu-ék is

  • Írta: JesusHun
  • 2024. szeptember 6.
  • Hír
Link másolása
Várható volt, hogy megjelenés előtt a Buu fejezet is megkapja saját előzetesét, amiben további játszható karaktereket láthatunk mozgás közben, és a sztoriból is mutogatnak jeleneteket.

Eseményteli volt az utóbbi pár év a Dragon Ball rajongóknak, az idei év viszont nagyon vegyesre sikeredett, a márciusban történt tragédia minden rajongót szíven ütött, Akira Toriyama személyében egy igazi kincset vesztett el az anime/manga/videójátékos világ. Azóta kiderült, hogy októberben érkezik az utolsó olyan projektje, amiben még aktívan részt vehetett, elérte a 8 millió eladott példányt a Dragon Ball Z: Kakarot, és egy új MOBA is készülőben van.

Ezen felül 1 hónap maradt a Dragon Ball: Sparking! Zero megjelenéséig, és a most érkező előzetessel újabb játszható karaktereket vehetünk górcső alá, egészen pontosan a rózsaszín dzsinn szerű lény elleni harcokat feldolgozó Buu szagából a következőket: Great Saiyaman, Babidi, Gohan (Adult) - Super Saiyan, Majin Buu (Evil), Super Buu, Ultimate Gohan, Super Buu, (Gotenks Absorbed), Super Buu (Gohan Absorbed), Kid Buu.

A bunyó október 11-én indul PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolokon, valamint PC-n, de a Deluxe és Ultimate verzió előrendelői 3 nappal korábban, már október 8-tól belecsaphatnak a lecsóba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...