Dragon Ball Daima - friss előzetesen a híres anime folytatása

  • Írta: JesusHun
  • 2024. szeptember 4.
  • Cooltúra
Link másolása
1 hónap maradt az indulásig, a rajongók már alig várják a Dragon Ball-széria legújabb folytatását, és a vadiúj előzetessel még tovább fokozzák a várakozás izgalmait, amin kiderül, Son Goku elvarázsolt alakban is képes átalakulni.

Úgy néz ki a Szuper Csillagharcos formája is működni fog a pici Son Gokunak, így nem csak a legendás vörös botjára kell majd hagyatkoznia a rájuk váró harcok és veszedelmek során. A kis gézengúz japán hangján ismét Masako Nozawa szólal meg, aki mellé az új szinkronhangok csapatába csatlakozik Yumiko Kobayashi (Crayon Shin-Chan, Soul Eater), Koki Uchiyama (My Hero Academia, Jujutsu Kaisen), és Fairouz Ai (Jojo's Bizarre Adventure, Chainsaw Man).

Az új előzetes alatt felcsendül a Daima nyitófőcímdala is – “Jaka Jaan” by Zedd feat. C&K –, aminek megkomponálására a Grammy-díjas Zedd-et kérték fel. A tehetséges dj/zenei producernek ez lesz az első animációs sorozathoz készített dala, amihez a dalszöveget Yukinojo Mori (“CHA-LA HEAD-CHA-LA”) írta, a zenei összképet pedig a C&K nevű J-Pop énekesduó teszi teljessé.

A sorozatot a Dragon Ball Sparking! Zero megjelenésével egy időben, október 11-én kezdik majd el sugározni Japánban, arról viszont még nincs hír a világ többi pontján hol és mikor várható a pontos premier.

2.
2.
IgazságotFráternek
GT egyértelmű.
Még szerencse hogy kukázták a blődségek miatt,amiből az egyik legrosszabb az elvarázsolt Goku volt. Amúgy volt pár jó karakter benne.
Itt már addig lesz történelem ismétlés mindenben, ameddig ki nem fulladunk.(vagy lekapcsoljuk a villanyt.)
Kíváncsi vagyok ezt mennyire egyeztették Toriyamaval.Biztos tudott róla, de el is fogadta?
1.
1.
Ooorky
Olyan GT utánérzésem van ettől.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...