Egyperces kedvcsinálón a Joker: Folie à Deux

  • Írta: szlav
  • 2024. szeptember 9.
  • Cooltúra
Link másolása
Kevesebb mint egy hónap múlva mozikba kerül a Joker: Folie à Deux, így a Warner Bros. egy újabb rövid előzetessel adja meg az alaphangot Arthur Fleck és Harleen Quinzel őrült ámokfutásához.

A 2019-es Joker egyöntetű sikert aratott mind a kritikusok, mind pedig a mozinézők köreiben, ám a korai vetítéseket követő értékelések alapján jóval megosztóbbnak ígérkezik a musical-elemeket öltő folytatás. A visszatérő rendező, Todd Phillips művészi stílusa azonban nem feltétlenül könnyen emészthető, így valóban érdemes kivárnunk és a saját szemünkkel megtapasztalnunk, hogy mi lesz a Kétszemélyes téboly kifutása.

Főleg azért, mivel az eddigi előzetesek remekül festettek, a beszámolók szerint pedig Joaquin Phoenix zseniális játéka mellett Lady Gaga is fantasztikusat alakít Harley Quinn szerepében. Mellettük egyébként feltűnik a vásznon még Brendan Gleeson, Catherine Keener és Zazie Beetz is.

A Joker: Folie à Deux október 3-án kerül először a magyar mozikba. Addig is, tekintsétek meg a film legújabb rövid kedvcsinálóját!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...