MultiVersus - érkeznek a Pindúr Pandúrok

  • Írta: szlav
  • 2024. szeptember 12.
  • Videó
Link másolása
Cukor, só, s minden mi jó! A MultiVersus ringjébe szállnak a Cartoon Network aprócska szuperhősei, a Pindúr Pandúrok. A három csöpséget később az amazonok királynője, Nubia követi.

A szeptember 17-én rajtoló harmadik szezonnal Csuporka, Sziporka és Puszedli is csatlakoznak a MultiVersus nagy bunyóihoz, de nem külön-külön, hanem hárman együtt, egyetlen Assassin karakterként. A hozzájuk tartozó pálya és a rajta randalírozó Mohó Jojó már a döcögős relaunch idején is a játék részét képezték, a három Pindúr Pandúr érkezésével azonban hivatalosan is új franchise csatlakozik a Warner Bros. crossover-fesztiváljához.

A három szuperhőslányt bemutató előzetest nézve azonban nem kell beérnünk egyetlen új játszható karakter bejelentésével, hiszen a kedvcsináló végén színre lép a DC-hősök sorát erősító Nubia is. Egyelőre nem tudni, hogy az amazonok királynője pontosan mikor csatlakozik a MultiVersus karakterlistájához, de minden bizonnyal erre is sor kerül még a harmadik szezon folyamán.

További újdonság, hogy szintén a harmadik szezonban debütál a Midnight Showing nevezetű új küzdőtér, amely gyakorlatilag egy olyan moziterem lesz, mely a Szörnyecskékből nyert inspirációt. Jó látni, hogy a Player First Games a problémás rajt után is serényen dolgozik Super Smash Bros. babérjaira törő brawleren.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...