Novemberben érkezik a Planet Coaster 2

  • Írta: szlav
  • 2024. szeptember 12.
  • Videó
Link másolása
Vadiúj kedvcsinálót kapott a Frontier Developments következő vidámparképítős játéka, a Planet Coaster 2. A PC-n és konzolokon egyszerre megjelenő cím november elejére kapott dátumot.

Elsősorban az előrendelésre buzdít a Planet Coaster 2 legújabb kedvcsinálója, ám ennél is fontosabb információ, hogy végre dátumot kapott a sokak által várt parképítős menedzsmentjáték. A Frontier Developments november 6-án engedi szabadjára a legújabb alkotását, ráadásul ezúttal (a Planet Coasterrel vagy a Planet Zooval ellentétben) a játék egyszerre jelenik meg PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön.

A friss előzetes sokat elárul abból, hogy milyen újdonságokra számíthatunk a második részben. A legnagyobb dobás egyértelműen az, hogy vízi attrakciókat is építhetünk, vagyis komplett aqua parkokat is létrehozhatunk a vidámparkok mellett, vagy akár vegyíthetjük is azokat. Emellett teljesen új szintre kerül a különféle hullámvasutak és előre megépített játékok testreszabása, de a parkmenedzsment terén is számíthatunk újdonságokra, különösen a látogatói biztonság terén.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...