Csúszik a Tales of the Shire

Link másolása
Sajnálatos módon csúszik az új A Gyűrűk Ura-játék, a hobbitokat és a Megyét középpontba állító Tales of the Shire. A cozy, mesés hangulatú életszimulátor majd csak valamikor jövőre fog érkezni.

Sajnálatos hírek érkeztek A Gyűrűk Ura-rajongóknak, ugyanis a készülő új játék, a hobbitokra koncentráló Tales of the Shire csúszás áldozata lett. A Középföldén játszódó cozy életszimulátor így a tervezett ez évi megjelenés helyett majd csak jövőre fog érkezni. A csúszást a fejlesztőcsapat azzal indokolja, hogy szeretnék ha a játék méltó lenne J. R. R. Tolkien örökségre. "Mi itt a Wētā Workshopnál izgatottan várjuk, hogy csatlakozzatok hozzánk a Megyében, J. R. R. Tolkien világának egy békésebb zugában. Amikor egy új hobbit belép Morotvába, azt szeretnénk hogy az a pillanat különleges legyen a számára. Éppen ezért a Tales of the Shire 2025 első felében fog megjelenni." közölte a stúdió.

A rossz hír mellé azonban érkezett egy jó is, szeptember 22-én, a nemzetközi Hobbit-napon ugyanis egy showcase keretén belül bemutatásra kerül a játék. Akinek felkeltette az érdeklődését az a játék hivatalos YouTube-csatornáján nyomon követheti majd.

A Tales of the Shire tehát majd valamikor 2025-ben fog érkezni PC, Xbox Series X|S, Playstation 5 és Nintendo Switch platformokra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...