The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom - kiszivároghatott a teljes játék

Link másolása
Nagyon úgy tűnik, hogy felkerült a netre a készülő új Zelda-játék, az Echoes of Wisdom. A játékot tartalmazó ROM létezését több youtuber is megerősítette, óva intenek mindenkit a spoilerektől.

Még ebben a hónapban megjelenik az új The Legend of Zelda-játék, az Echoes of Wisdom, amiben rendhagyó módon nem Linket, hanem a címszereplő hercegnőt fogjuk irányítani. Azonban úgy tűnik, vannak akik nem bírtak már várni, ugyanis kiszivárgott a teljes játék az internetre. A játékot tartalmazó ROM létezését az egyik legismertebb Nintendo-fanatikus youtuber, Nintendo Prime is megerősítette egy videójában. "Sajnálatos módon, két héttel korábban, a Zelda Echoes of Wisdom kiszivárgott." olvasható a videó leírásában.

Egy másik youtuber, a Zelda-játékok történetére szakosodott Zelda Lore pedig egy X-bejegyzésben erősítette meg a szivárgást és óva int mindenkit az esetleges spoilerektől. "FIGYELEM! Az Echoes of Wisdom kiszivárgott, már sokan játszák emulátorral. Vigyázzatok, ha szeretnétek elkerülni a spoilereket." olvasható a posztban.

A The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom szeptember 26-án fog megjelenni Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...