Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 - idén érkezik a remastered verzió

Link másolása
Idén befut a sokak által kedvelt, ezredforduló körül kiadott két Legacy of Cain-játék felújított változata. A PlayStation webáruháza idő előtt leplezte le a megjelenést.

1999-ben és 2001-ben jelent meg a Soul Reaver két része, így nem mondhatjuk, hogy túl hamar kapnak felújított verziót a játékok, és az érkező csomag tartalmazni fogja mindkettőt. Az eredeti játékokat a Crystal Dynamics készítette, az az Amy Hennig volt a rendezőjük, aki később az Uncharted több részének fejlesztésében is részt vett, és hozzá kötődik a készülőben lévő Marvel 1943: Rise of Hydra is. A felújításért az Aspyr felel.

ResetEra oldalán tűnt fel a hír, miszerint idő előtt kerülhettek fel információk a csomagról, ami tartalmazza a két remasterelt játékot, és az oldal képekkel, videóval is szolgál, ami az eredeti és felújított verziókat veti össze.  

Ma éjfélkor veszi kezdetét a következő PlayStation State of Play, minden bizonnyal a Legacy of Kain: Soul Reaver felújított csomagja is feltűnik majd. A kiszivárgott információk szerint december 10-én jelenik meg a játék.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...