Dragon Age: The Veilguard - le a sárkányokkal!

  • Írta: szlav
  • 2 órája
  • Videó
Link másolása
A State of Play adására az EA és a BioWare is kivitték a legújabb játékukat, a Dragon Age-széria régóta várt negyedik részét! A bő négyperces gameplay egy látványos bossharc menetét tárja elénk.

Rohamosan közeleg a Dragon Age: The Veilguard megjelenése, a BioWare pedig nem rejti többé véka alá a fantasy szerepjátékát. Habár a korai koncepciók (a Dreadwolf időszak) óra sokat változott az új epizód, tagadhatatlan, hogy a ma bemutatott gameplay igazán impozánsan fest. Egy jókora sárkány, Corius the Icetalon áll a hőseink útjába, a harc pedig elkerülhetetlen. Ilyen látvány mellett mondjuk ezt nem is bánjuk.

A korábbi részeknél jóval dinamikusabbnak, élettel telibbnek tűnő Dragon Age: The Veilguard október 31-én debutál PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön. Ha nem elégedtetek meg a fenti bossharc látnivalóival, akkor csekkoljátok le az alábbi deep dive videót is, ahol a mágus karakterosztály buildjeit vehetjük szemügyre közelebbről!

1.
1.
hedzsooo
Tovabbra is a gagyi szo a legjobb ra, + hogy csak azert tudjuk hogy ez egy DA jatek mert a neveben benne van, tomoren es finoman fogalmazva. Nem lenne ezzel amugy semmi gond, ha nem DA alatt akarnak eladni, elvileg ugye sokak szamara...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...