Megjelent a Palworld PlayStation 5-re is

Link másolása
Számíthattunk rá, mégis meglepő a maga módján, hogy konkrétan shadowdroppolták a játékot a Sony konzoljára, ráadásul úgy, hogy még mindig korai hozzáférésben van.

Az év egyik legnagyobb sikere több hónappal az igazi csúcsidőszak után végre tiszteletét teszi PlayStation 5-ön is. Bár voltak már erre utaló jelek a készítők részéről is, de mivel a játék még mindig korai hozzáférésben van, nem számítottunk rá, hogy egyhamar ténylegesen megjelenik a Sony konzoljára.

Ezért is volt végső soron meglepő nemcsak a hivatalos bejelentés, hanem az is, hogy a bejelentéssel egy időben élesedett is a játék adatlapja a PlayStation Store-ban. A jelenlegi verzióban a játék minden eddigi tartalmi frissítése is megtalálható, kérdés viszont, hogy mennyire fog együtt frissülni a PC-s és Xbox-os verziókkal. Mint ismert, az Xbox Game Passben is elérhető verzió egy-két verziószámmal mindig el van maradva a steamestől.

A Palworld a napokban azzal került be újra a figyelem középpontjába, hogy a Nintendo és a Pokémon Company "végre" beperelte őket játékmechanikai szabadalmak ürügyén, bár elemzők szerint nem sok esélye van a platfromtulajdonosnak a Pocketpairrel szemben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...