Friss előzetesen a Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

Link másolása
Az eddig látott kedvcsinálók után kicsit akciódúsabb trailert láthattunk a Tokyo Game Show Xbox bemutatóján, az előzetesben az alaptörténet bemutatása közben láthattuk végre Volgint, Ocelotot, Sokolovot és még Evát is.

A Konami és Kojima közös mesterművének – immáron Kojima nélkül – bombasztikus látvánnyal felújított változata készülget már egy ideje, az utóbbi időben pedig két betekintőt is kaptunk a taktikai lopakodós akciójátékhoz, amikben a bevezető Virtuous Mission elején csodálhattuk meg mozgás közben a játékot, a Tokyo Game Show alkalmával pedig egy ütős kis kedvcsinálót vágtak nekünk, ami tovább fokozza a hangulatot.

A traileren ikonikus átvezető részletek kaptak helyet, a nyitány az epikus megérkezéssel kezd, majd több fontosabb karakter bemutatkozóját láthatjuk. A jó öreg Sokolov aggódó arca után Volgin tábornok felvillanyozó mosolyát csíphetjük el, Ocelot jóképű fizimiskáján pedig ott ül a szokásos sunyi-róka ábrázata, végezetül pedig a kőkemény mentor, The Boss után a szépséges kém, Eva zárja a sort.

A Metal Gear Solid Delta: Snake Eater még valamikor idén várható PlayStation 5, Xbox Series X/S, valamint PC platformokra.

1.
1.
hedzsooo
Utos lesz, eddig tetszik! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...