Shrinking - itt a 2. évados trailer

Link másolása
Kellemesen indult a Shrinking a tavalyi első évaddal, szerethető volt a keserédes hangulata. A kritikusok is jól fogadták, így nem volt kérdéses, hogy érkezni fog a folytatás, már megtekinthető az előzetese.

Jason Segel élete nagy szerepe Marshall volt az Így jártam Anyátokkal sorozatban, az általa megformált emberek is nagyban építkeznek a legismertebb karakterének tulajdonságaira. De azért jóval tehetségesebb művész Ő,  többek között a Shrinkingnek nemcsak főszereplője, de a megalkotásában is aktívan részt vett (ahogy Brett Goldstein is, aki a Ted Lasso Roy-jaként lehet ismerős). Harrsion Fordot nem kell bemutatni, és sokat mondó, hogy rábólintott a a zsémbes főnök-barát szerepre.

A Jason által életre keltett Jimmy egy nem túl sikeres pszichológus, akinek magánélete is rosszirányba indult felesége sajnálatos halála után. A véletlen úgy hozza, hogy egy minden szabályt felrúgó terápiát kezd el alkalmazni betegein, tulajdonképp kertelés nélkül elmondja, hogy mi a szakmai (és részben személyes) véleménye.

Az új megközelítés nem okoz osztatlan sikert, de nem is bizonyul teljes kudarcnak, Jimmy-n múlik, hogyan tudja a betegeit megfelelően kezelni, és elhitetni főnökével, hogy nem megy szembe a szakma alapjaival. A sorozat második része október 18-án érkezik az Apple+ streaming szolgáltatásra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...