Assetto Corsa EVO - januárban rajtol a versenyszimulátor

  • Írta: szlav
  • 2 órája
  • Bejelentés
Link másolása
Igazán szemrevaló lett az Assetto Corsa EVO első hivatalos előzetese, amely egyből lerántotta a leplet a megjelenési dátumról is - legalábbis ami a korai verziót illet. Szimulátorrajongók, figyeljetek!

A zsánerében máig töretlenül népszerű Assetto Corsa Competizione utódja hamarosan végre megérkezik! A Kunos Simulazioni és a 505 Games közzétették a keményvonalas versenyjáték első kedvcsinálóját, ami első körben nem a szimuláció részletességére, az autók és pályák felhozatalára vagy a mechanikai nüanszokra fókuszál, hanem a vezetés szeretetére és a pazar látványra. Az utóbbit egyébként egy csokornyi friss kép is erősíti - ezeket megtaláljátok a cikkünk végén.

Természetesen a mélyebbre szántó bemutatóknak is hamarosan eljön az ideje, az olasz fejlesztők azonban annyit már megelőlegeztek, hogy az új kiadásban teljes és részletes mechanikai, elektronikai és aerodinamikai szimulációt kapnak majd az autók, ezzel pedig új szintre emelik mindazt, amit az Assetto Corsa képvisel. Kunos Simulationi saját gyártású engine-je akár teljes, 24 órás versenyciklusokat is támogat majd, új bevilágítási rendszer, dinamikusan változó időjárás és pályakondíció mellett.

Arra azonban fel kell készülnünk, hogy a 2025. január 16-án érkező verzió még nem a teljes játék lesz. Ekkor csupán a játék Early Access buildje válik elérhetővé, melyet kizárólag PC-n, Steamen játszhatunk majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...