Moon Mystery - videón a készülő logikai, akció FPS

Link másolása
A Holdra és távolabbi világokba kalauzol el a Cosmoscouts fejlesztése, amiben fejtörőket kell megoldanunk, földönkívüliekkel keveredünk összetűzésbe a túlélés reményében.

Hivatalos trailer érkezett a Kickstarteren indult Moon Mystery FPS-hez, ami az akció és logikai feladványok keveréke lesz, plusz csavarként zéró gravitációs helyzetben kell manőverező eszközök nélkül navigálni.

Nem mást tűzött ki a játék fejlesztő csapata, mint olyan programot készíteni, amivel mindig is játszani szerettek volna, de nem volt rá megfelelő alany. Silver Globe szkafanderébe bújva élhetjük át ez az egyszemélyes narratívára kihegyezett izgalmakkal teli kalandot. A Hold csak az első állomását jelenti a történetnek, későbbiekben távoli, új világokba is eljuthatunk. Nemcsak az oxigén szintre kell figyelni majd, hanem a megzavarodott robot ellenfelekre is, minden környezet új kihívásokat tartogat, vagy egy új jármű irányítását kell megtanulni vagy új ellenfelek törnek ránk, és a logikai feladatok is egyre összetettebbek lesznek.

A megjelenés nincs már messze, október 28-án indíthatjuk a rakétákat a Hold felé, és kezdődhet a kaland kizárólag PC-n.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...