Előzetes érkezett az új Drakula-filmhez, a Nosferatuhoz

Link másolása
Számos feldolgozást ért már meg az erdélyi gróf és földöntúli lény története, Robert Eggers rendezésében érkezik a legújabb verzió, amely egy vérfagyasztó thrillernek ígérkezik

Drakula történetének hosszú időre nyúlik vissza már Hollywoodban, a magyar származású Lugosi Béla alakításában lett népszerű, azóta is majdnem minden évtizedre jutott egy új film. Talán a legismertebb a Gary Oldman főszereplésével készült mozi és annak paródiája, a Mel Brooks-féle Drakula halott és élvezi vígjáték.

Eggers filmje nem ígérkezik viccesnek, egy komor hangvételű, már-már horror hangulatot árasztó film benyomását kaphatjuk az előzetest látva, ami nem is csoda, ismerve az alapanyagot a rendező korábbi munkáit (A világítótorony, A boszorkány). A történet vélhetően hasonló lesz a korábbi adaptációkhoz, de a megvalósítást most ígérkezik a legdurvábbnak. Remek színészeket vonultat fel a produkció, Johnny Depp lányán, Lily-Rose Deppen kívül láthatjuk majd Willem Defoet, Nicholas Hoult-ot, Drakula szerepében pedig Bill Skarsgårdtól félhetünk majd.

Az Egyesült Államokban karácsony napjára tervezték a film bemutatóját, ami egy igen szokatlan választás egy ilyen típusú filmhez, Magyarországon január 2-án kerül a mozikba.

1.
1.
Shao Kahn
Szerintem én ezzel a filmmel nyitom majd a jövő évemet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...