Diablo 4: Vessel of Hatred - élőszereplős trailerrel hangolódhatunk a megjelenésre

Link másolása
Nincs már túl sok idő a Diablo 4 új DLC-jének érkezéséig, a Blizzard egy élőszereplős, akciódús videóval igyekszik visszacsalogatni a játékosokat a kalandhoz.

A Diablo 4 alapvetően jól szerepelt mind a pénztáraknál, mind a játékosok értékeléseiben, az activeplayer.io statisztikája alapján a megjelenés óta folyamatosan napi átlag 1 millióan harcoltak Sanctuary harcmezein, az érkező expanzió valószínűleg megdobja ezt az amúgy sem alacsony számot.

A Vessel of Hatred kiegészítő Nahantu dzsungeleibe irányítja a figyelmet, ahol a harcok folytatódnak, immár lehetőségünk lesz az új osztályként megjelenő, Spiritbornná válni és lelkeket megidézve szembenézni az ellenséges erőkkel, akiket a kegyetlen Hatred vezet. A Blizzard meglepte az érdeklődőket egy izgalmas élőszereplős bemutatóval. Ha a grafikában nem is, de az akcióban biztosan hozza majd a kedvcsinálóban látható szintet a DLC.

A Diablo IV - Vessel of Hatred október 8-án jelenik meg PC-re és Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és PlayStation 4, PlayStation 5 konzolokra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...