Króm hatású kiegészítők érkeznek a PlayStation 5-höz

Link másolása
Mától előrendelhetőek azok a tartozékok, amelyek krómos színekbe öltöztetik a PlayStation 5-öt, háromféle variáció közül választhatunk az új kollekció keretein belül.

Nemrégiben az Xbox rukkolt elő egyedi kontrollerekkel, most a Sony-n a sor, hogy kiadjanak valami újdonságot, ami króm hatással látja el a PlayStation 5-öt és a hozzá tartozó DualSense-t. 3 szín közül választhatunk, pearl (fehér és rózsaszín átmenetek), indigo (sötétkék és lila), teal (többféle zöld árnyalat).

Árak tekintetében nem olyan vészes a helyzet, nem sokkal kerülnek többe a Chroma kollekció tagjai, mint az alap változatok, bár az is igaz, hogy ezek nemrégiben lettek drágábbak.  Számszerűleg €79.99 lesz az ajánlott ára a kontrollereknek, míg a borításokat €64.99 összegért kínálja a Sony. Fontos megjegyezni, hogy a konzolt takaró elemek csak a slim verzióval kompatibilisek, illetve a színezésen kívűl egyéb újdonsággal nem szolgálnak az új alternatívák.

Az új krómos borítások mától előrendelhetőek, a pearl és indigo változatok november 7-től kaphatóak majd, míg a teal verzió kicsivel később, január 23-án kerül a boltok polcaira.

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...